Wat zijn de 5 basis inpakkers?

Artikel 7 van 12

Ken je dat gevoel? Je moet nog even snel een cadeautje inpakken, want je hebt vanavond een verjaardag. Laat nou net je inpakpapier op zijn en de winkels sluiten ook over 5 minuten. Heel vervelend gevoel. Met de 5 basis inpakkers overkomt je dit niet meer!

Welke basisitems heb je nodig om snel een cadeautje te kunnen inpakken?

1. Kadopapier

Met stevig kadopapier heb je in een handomdraai een cadeautje ingepakt. Het enige wat je hoeft te doen is het cadeautje op het papier te leggen en uitmeten hoeveel papier je nodig hebt. Met minder papier pak je je cadeautje strak in. Door gebruik te maken van dubbelzijdig inpakpapier ziet je cadeautje er altijd bijzonder uit. Aan beide zijden is een dessin gedrukt, zodat je altijd keuze hebt uit 2 papiertjes. 

 



2. Kadozakjes

Je vind ze in de webshop in verschillende maten. Hierdoor zit er altijd wel een maat tussen waar jouw cadeautje in past. Dit is een snelle inpakker, want je schuift je cadeautje in het zakje en plakt het zakje dicht met een toffe sluitsticker. De zakjes in de maat small zijn geschikt voor een cadeaukaart, sieraden of om geld cadeau te geven. Om een ansichtkaart of wenskaart te versturen met de post kom je al snel uit bij de maat medium. Doe het zakje in een cellofaanzakje en je bent klaar. Voor de grotere cadeaus zoals een fles douchegel of babykleding is de maat large geschikt. Hiernaast is er nog een maat groter, als je veel kleine cadeautjes hebt of een tijdschrift cadeau wil doen. 

 


3. Stickers

Deze zijn handig om een kadozakje snel mee dicht te plakken of om je kadopapiertje mee op te fleuren. Ze zijn te verkrijgen voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan een verjaardag, iemand beterschap te wensen of als er een kindje geboren is. Stickers zijn er in verschillende maten en vormen en hierdoor zit er altijd wel één of meer tussen die precies is wat je zoekt. De labels bijvoorbeeld zijn erg fijn om te gebruiken om een kadozakje of om een kadotasje mee dicht te plakken. Inmiddels is er keuze uit meer dan 100 soorten stickers en ze zijn al verkrijgbaar vanaf 5 stuks. 

 


4. Kadokaart

Een kadokaart is altijd een goed idee, want de teksten zeggen vaak meer dan 1000 woorden. Er is ruimte voor een persoonlijke boodschap en door krullint te gebruiken heb je het kaartje snel aan het cadeautje bevestigd. Net zoals de stickers zijn ook kadokaarten verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er altijd wel één tussen die past bij de gelegenheid waar jij naar op zoek bent. Een kadokaart is ook heel leuk aan een cadeau te bevestigen met een papierklem of een knijper.

 


5. Krullint

Met krullint kan je alle kanten op. Maak er een strik van of, de naam zegt het al, krul het lint voor feestelijke decoratie. Te gebruiken in combinatie met stickers of kadokaarten. Ook krullint is verkrijgbaar in verschillende opdrukken. Zoals een effen kleur, één met een dessin of met een tekst. Het krullint is stevig en is te gebruiken bij kadopapier, een kadozakje of een blokbodemzak. 

 

 



 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel