Inpakzakjes

Inpakzakjes zijn platte vlakke zakjes om te gebruiken om cadeautjes mee in te pakken of om te gebruiken om post mee te verzenden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er zit er altijd wel eentje tussen waar jouw cadeautje inpast. Plak het inpakzakje dicht met een sluitsticker of gebruik een papierklem om er een kadokaartje aan te hangen. Wil je het inpakzakje gebruiken om een ansichtkaart op de post te doen? Stop het inpakzakje dan nog even in een cellofaanzakje voor extra bescherming tijdens de reis in het postsorteercentrum. Ook blijft het adres dan nog goed leesbaar.

Blokbodemzakken

Blokbodemzakken zijn, zoals de naam al zegt, zakken met een bodem. Blokbodemzakken worden onder andere gebruikt voor het inpakken van cadeautjes met een afwijkende vorm of om een traktatie mee in te pakken. Er zijn diverse formaten en dessins verkrijgbaar in de webshop. De zakken zijn extra stevig, waardoor je er ook een wat zwaarder cadeautje mee kunt inpakken. Denk aan een fles douchegel of een kaars. Vouw de blokzak dicht met een sluitsticker of gebruik hiervoor kadolint. Met dit laatste kan je er ook makkelijk een minikaartje aanhangen. 

Cellofaanzakjes

Cellofaanzakjes zijn transparante zakjes om te gebruiken voor verschillende doeleinden. De vierkante zakjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij het inpakken van traktaties, terwijl de kaartenzakjes perfect zijn voor het beschermen van kaarten. Ook zijn er cellofaanzakjes verkrijgbaar die jij kan gebruiken bij het versturen van post. Deze lichte zakjes beschermen dan door jou zorgvuldig uitgekozen inpakzakje. De cellofaanzakjes zijn eenvoudig dicht te plakken met de plakrand en als extra decoratie kan je er nog voor kiezen om een sluitsticker of kadolint te gebruiken. 

Inpakpapier

Dubbelzijdig inpakpapier, ook wel bekend als kadopapier, wordt gebruikt om cadeautjes mee in te pakken. Doordat het papier wat ik aanbied in de webshop dubbelzijdig is, kan je het papier aan 2 kanten gebruiken. Op deze manier kan je het papier een mooi randje geven tijdens het inpakken. Het kadopapier is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dessins. Verder is het papier stevig en scheurt het niet in tijdens het inpakken. Versier het inpakpapier met een bijpassende sticker of krullint

Tissuepapier

Tissuepapier wordt gebruikt om kleding mee in te pakken, als vulling bij een cadeautasje of blokbodemzak en om een fles bubbels mee in te pakken. Het tissuepapier is extra stevig en geeft niet af op kleding. Mocht het papier nat of vochtig worden dan loopt de kleur niet uit. Het vloeipapier is verkrijgbaar in verschillende diktes en dessins. 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel