Kerstkaarten versturen

Deze tijd van het jaar komt er weer aan: kerstkaarten versturen. Sinds we steeds vaker op onze telefoon zitten, is het zo makkelijk geworden om even een berichtje te sturen zo net voor de feestdagen. Wat dacht je ervan om een persoonlijke kerstkaart naar iemand te sturen? Één die jij zelf geschreven hebt? Misschien wel met een mooie gelpen in de kleur zilver of goud.

Keuze uit een enkele en dubbele kaart

Je hebt besloten om kerstkaarten te gaan versturen dit jaar. Nu heb je de keuze uit een enkele of een dubbele kaart. Een enkele kaart is een ansichtkaart waarbij je jouw persoonlijk bericht schrijft op de achterkant. Ook het adres van de ontvanger schrijf je hier op. Bij een dubbele kaart heb je meer ruimte voor jouw boodschap, want deze kaarten hebben een voor- en een achterkant. Ook worden deze kaarten verstuurd door middel van een envelop. 

Hoe verstuur je een kerstkaart

Je kunt ervoor kiezen de ansichtkaart 'los' te versturen, maar je kan deze ook in een mooi inpakzakje doen. Kies voor een maat M zakje als je een standaard ansichtkaart wilt versturen. Hierdoor heb je meer ruimte om jouw boodschap op te schrijven en je valt direct op in de brievenbus. Voor verzending adviseer ik om het kadozakje in een doorzichtig cellofaanzakje te doen. Dit voor de versteviging en het adres en de postzegel plak je hier makkelijk op. In deze video laat ik zien hoe ik ansichtkaarten voor kerst verstuur. 

Wanneer verstuur je jouw kerstkaart

Het is een gewoonte om de kerstkaarten pas te versturen na 5 december. Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dan komt er meer aandacht voor kerst. Natuurlijk kan je jouw kaarten versturen wanneer jij wil. Houdt er wel rekening mee dat het in de decembermaand drukker is bij de postsorteercentra en het soms één week kan duren voordat jouw speciaal uitgezochte kerstkaart bezorgd is. 

Kerstkaarten in het interieur

Naast het versturen van kerstkaarten kunnen kerstkaarten ook makkelijk gebruikt worden in het interieur. Vind je de kaart zo leuk dat je het zonde vind om deze te versturen?! Zet de kaart dan in een houten kaartenhouder. Een mooie blikvanger voor in huis!

Welke kerstkaart ga jij versturen?

Zoals je ziet mogelijkheden genoeg om kerstkaarten voor te gebruiken. Hang je kaartje aan je kerstcadeau, verstuur hem met de post of leg de kaart onder de boom. Gegarandeerd dat je de ander ermee verrast!

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Er worden in de periode van 17 - 21 juni geen bestellingen verzonden.