Ansichtkaarten kan je opsturen met of zonder envelop, geven aan de ontvanger of bevestigen aan een cadeau. Dit laatste kan je doen door middel van een papierklem of een knijper. Ook kan je hiervoor kadolint of bakkerstouw gebruiken, maar dan zou je er eventueel een klein gaatje in de kaart moeten maken.

Uiteraard kan je de kaart ook neerzetten in een houten kaartenhouder of plak de kaart door middel van washi tape aan de muur of aan een deur. Washi tape geeft niet af en op deze manier kom je iedere dag wel even je mooie kaart tegen in huis. 

Wil je de ansichtkaart versturen? Gebruik hiervoor dan een stevige envelop en plak deze dicht met een sluitsticker. Ook kan je ervoor kiezen om een inpakzakje maat M te gebruiken. Plak het zakje dicht met een bijpassende sticker. Schrijf het adres op een witte etiket sticker en plak deze op het inpakzakje. Op deze manier is het adres zichtbaar voor de postsorteermachine en de postbezorger. Het is wel zo fijn dat je ansichtkaart op het juiste adres wordt bezorgd. Wil je er zeker van zijn dat het inpakzakje met de ansichtkaart in zijn geheel aankomt? Kies er dan voor om een cellofaanzakje om het zakje te doen als bescherming. Is het zakje ook gelijk beschermd tegen de regen. 

 

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel