Dit jaar komt Sinterklaas aan in Nederland op zaterdag 18 november 2023 in de stad Gorinchem. Hopelijk gaat ook dit jaar alles weer goed en begint de magische tijd voor kinderen. Als hulpsinterklaas moet jij goed voorbereidt zijn om alle cadeautjes voor pakjesavond en tijdens het schoen zetten op tijd ingepakt te hebben. Dit kan eenvoudig met alle inpakmaterialen die op deze pagina te vinden zijn. Denk aan stickers, inpakpapier en kadokaartjes. Alles om jouw inpakskills tot een hoger niveau te tillen.

Nieuw collectie

De nieuwe Sinterklaascollectie komt vanaf dinsdag 10 oktober online. Hoe deze collectie er precies uit gaat zien, blijft nog even een verrassing. Vorig jaar bestond de collectie uit toffe prints met zwartveegpieten, gekleurde cadeautjes en tekeningen voor pakjesavond. De collectie van vorig jaar is nog steeds te bestellen. 

Ansichtkaarten

Mooie ansichtkaarten voor Sinterklaas om een verhaal op te schrijven uit naam van Sinterklaas of piet. Stop de kaart bij een schoenkadootje of gebruik de kaart om een gedicht op te schrijven. Hierna stop je de kaart gemakkelijk bij een ingepakt cadeautje. De ansichtkaarten zijn verkrijgbaar met en zonder tekst. De ansichtkaarten passen perfect in een inpakzakje maat M als je de kaart wilt inpakken. Plak er een leuke sticker op om het zakje dicht te maken. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de ansichtkaart met behulp van een papierklem of knijper aan een blokbodemzak te klemmen. 

Kadokaartjes

Met behulp van kadokaartjes kan je je cadeautje voor pakjesavond, een dobbelspel of voor tijdens het schoen zetten versieren. De kadokaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dessins en de achterkant van de kaartjes zijn altijd blanco. Hierdoor kan je er een korte tekst op schrijven voor de ontvanger van je cadeau. Natuurlijk uit naam van Sinterklaas of piet als het voor een kindje is. Hang het kadokaart met een klem aan een blokbodemzak of gebruik lint om het kadokaartje vast te maken aan een cadeau ingepakt met inpakpapier

Stickers

Stickers speciaal voor het inpakken van de Sinterklaascadeaus voor pakjesavond of voor tijdens een dobbelspel. Er zijn stickers verkrijgbaar met alleen maar afbeeldingen van Sinterklaas, piet, O zo snel het paard en cadeautjes. Ook heb je keuze uit stickers waarbij je de naam van de ontvanger op kunt schrijven. Verder kan je de stickers ook gebruiken voor het dichtplakken van een envelop of een inpakzakje

Kadolint

Vind je voor het versieren van je cadeautjes stickers niet voldoende? Kies er dan voor om kadolint te gebruiken. Het paperlene lint heeft een licht relief en past perfect bij de verschillende inpakzakjes en inpakpapier. Naast het paperlook lint heb je ook keuze uit klosjes bakkerstouw. Dit touw is dunner en heeft een glitteraccent, waardoor het ingepakte cadeautje direct een luxe uitstraling krijgt. Wil je een kadokaartje aan een cadeautje bevestigen, maar heb je geen klem bij de hand? Dan kan je heel eenvoudig hier kadolint voor gebruiken. 

Inpakzakjes

Inpakzakjes zijn vlakke zakjes om te gebruiken om cadeautjes mee in te pakken. De zakjes zijn dubbelzijdig bedrukt wat betekent dat zowel de buitenkant en de binnenkant een dessin heeft. Op deze manier is het erg leuk om het flapje naar de andere kant om te vouwen om dan het andere dessin naar voren te laten komen. De inpakzakjes zijn gemaakt van papier en kunnen dicht gemaakt worden door middel van een sluitsticker, kadolint of een papierklem

Blokbodemzakken

Blokbodemzakken worden gebruikt om sinterklaassnoepgoed, zoals kruidnoten op tafel te zetten tijdens pakjesavond. Of zet een klein gevuld blokbodemzakje gevuld neer naast de schoen voor het schoen zetten. Verder zijn de blokbodemzakken stevig voor het inpakken van cadeautjes die een afwijkende vorm hebben en niet makkelijk ingepakt kunnen worden met een inpakzakje of inpakpapier. Maak de blokbodemzak dicht door de bovenkant om te vouwen, een sluitsticker te gebruiken of om een kadokaartje eraan te hangen d.m.v. een knijper. Blokbodemzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Inpakpapier

Pak je cadeautjes voor pakjesavond, voor een dobbelspel met vriendinnen of tijdens het schoen zetten in met stevig inpakpapier. Het inpakpapier is dubbelzijdig bedrukt, dus je kan het papier aan 2 kanten gebruiken. Of je kunt er voor kiezen om iets meer papier te gebruiken en dan het papier een aantal keer terug te vouwen. Op deze manier komt het dessin aan de binnenzijde tevoorschijn. Verder is het papier verkrijgbaar in 2 lengtes en is het ook erg leuk om het papier te gebruiken als tafelloper. 

Inpakboxen 

Kan je niet kiezen tussen al het moois wat verkrijgbaar is voor Sinterklaas? Ga dan voor een van de inpakboxen. Deze boxen bestaan uit een mix van de verschillende producten en zijn goed met elkaar te combineren. Denk aan verschillende maten inpakzakjes, diverse soorten stickers en kadokaartjes en lint om je ingepakte cadeautje mee te versieren. 

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Er worden in de periode van 17 - 21 juni geen bestellingen verzonden.