Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@hugsofpaper.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Stap 1: Controleren

Zodra je bestelling geleverd is, ga je na op de producten voldoen aan jouw wensen. Als je besloten hebt dat de bestelling niet voldoet aan jouw wensen, kan je deze retourneren. Dit is geen enkel probleem.

Stap 2: Melden retour

Je meldt dit binnen 14 dagen na ontvangst door een e-mail te sturen naar info@hugsofpaper.nl met jouw gegevens, het ordernummer en het product, of de producten die je wilt retourneren.

Stap 3: Retour sturen

Binnen 14 dagen na aanmelding  van de retour kun je de bestelling retourneren door het onderstaande retourformulier in te vullen en samen met het product, of de producten, op te sturen volgens de instructies op het formulier. 

Het retourformulier is hier te vinden. 

Stap 4: Creditnota

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het product, of de producten in zijn geheel op je rekening teruggestort. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. De verzendkosten van de heenzending worden enkel vergoed als de hele bestelling retour wordt gestuurd. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Retouren met onvoldoende porto worden niet door mij aanvaard.
  • De kosten van retourzending zijn voor de afzender.
  • Het product moet teruggestuurd worden in een bubbeltjes envelop, zodat het niet kan beschadigen.
  • Mocht je het met een postzegel verzenden is het eigen risico als het product kwijt raakt. Daarom is het aan te raden om je retourzending met een track en trace code te verzenden. 

Product ruilen?

Wilt je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hugsofpaper.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Er worden in de periode van 17 - 21 juni geen bestellingen verzonden.