Ansichtkaarten

Kaarten zijn er in verschillende soorten, maten en dessins. Enkele kaarten, ook wel ansichtkaarten genoemd, zijn kaarten met aan de ene zijde tekst of een afbeelding. Aan de andere kant is er ruimte voor het bericht en het adres van de ontvanger. Een ansichtkaart heeft over het algemeen een A6 formaat (10,5 x 14,8 cm). De ansichtkaarten in dit formaat passen perfect in een inpakzakje maat M als je de kaart wil verzenden met de post. Ook worden ansichtkaarten gebruikt voor postcrossing

Wenskaarten

Kaarten met een envelop, oftewel wenskaarten, zijn dubbele kaarten en hierbij zit standaard een envelop. Het voordeel van een wenskaart is dat de binnenzijde blanco is en er dubbel zoveel ruimte om wat op te schrijven als bij een ansichtkaart. Ook plak je de postzegel niet op de kaart voor het verzenden, maar op de envelop. In plaats van een envelop kan je hiervoor ook een inpakzakje maat M gebruiken. Wenskaarten zijn verkrijgbaar voor diverse gelegenheden, zoals een verjaardag, beterschap of als iemand in verwachting is. Wenskaarten hebben over het algemeen een A6 of A6+ formaat. 

Flessenhangers

Met een flessenhanger maak je van een fles wijn in een handomdraai een leuk cadeau. Maar ook een fles handzeep, doucheschuim, bier of wijn kan je hiervoor gebruiken. De achterkant van de hanger is blanco, waardoor er ruimte is voor jouw persoonlijke boodschap. Dit geeft al een stuk gezelliger. Je kan er nog voor kiezen om de fles in te pakken met inpakpapier of tissuepapier en de hanger aan de hals van de fles te bevestigen. 

Kadokaartjes

Kadokaartjes zijn er in verschillende soorten en maten en ze zijn verkrijbaar met en zonder tekst. Kleine kadokaarten kan je gebruiken bij het geven van een bos bloemen of bij het dichtklemmen van een inpakzakje. De kaarten zijn verkrijgbaar met en zonder boorgat. Door het gaatje hang je door middel van lint of touw de kadokaart eenvoudig aan een cadeau. 

Kaartenhouders

Vind je de kaart te leuk om te versturen? Zet deze dan neer in een houten kaartenhouder, zodat je er iedere dag naar kunt kijken. Ook erg leuk om een kaart in een kaartenhouder cadeau te geven. Deze pak je makkelijk in door een blokbodemzak te gebruiken en maak het ingepakte cadeau af door er een handgeschreven kadokaartje aan te hangen. 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel