Maak jouw cadeautje compleet met een handgeschreven kaartje! Dit maakt een cadeau geven al een stuk persoonlijker. De kadokaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Op deze manier zit er altijd wel eentje tussen waar jij naar op zoek bent. Ook zijn de kadokaartjes te gebruiken om in de broodtrommel te stoppen, te prikken aan het prikbord, om vast te plakken met washi tape aan de muur of om te gebruiken bij een traktatie. Doe jij aan snailmail? Dan kan je de minikaartjes ook hiervoor gebruiken als kleine goodie.

Mini kaarten

Mini kaarten zijn de kleinste kaartjes van de familie. Het merendeel van de kaartjes heeft een boorgaatje, waardoor je het kaartje eenvoudig met kadolint of bakkerstouw aan een cadeautje kan vastmaken. De achterkant van de kaarten zijn blanco, waardoor jij er een kort berichtje op kunt schrijven. Maak gebruik van een papierklem om het kaartje aan een blokbodemzak of een inpakzakje te hangen. De minikaartjes zijn, zoals de naam al zegt, alleen bedoelt om bij een cadeautje te stoppen. 

Midi kaarten

Midi kaarten hebben een A7 (7,4 x 10,5 cm) formaat en zijn daarom erg leuk om neer te zetten in een houten kaartenhouder. Ook net zoals bij de mini kaarten is de achterkant van de kaarten blanco. Doordat de midi kaarten een slag kleiner zijn dan ansichtkaarten heb jij genoeg ruimte om een persoonlijk berichtje op te schrijven. Verder is dit formaat kaart mooi om te gebruiken bij een cadeau ingepakt met inpakpapier of om met een knijper vast te maken aan een groter formaat blokbodemzak. Wil je de midi kaart opsturen? Gebruik hiervoor dan een standaard envelop of small inpakzakje

Kadolabels

Maak jouw cadeau speciaal door een kadolabel te gebruiken. Hang het label door middel van bakkerstouw of satijnlint aan bijvoorbeeld een fles wijn of kies ervoor om het kadolabel met lint vast te maken aan een cadeau ingepakt met inpakpapier. Door de brede stans kan hiervoor ook breed lint gebruikt worden. Net zoals bij de mini en midi kaarten is ook de achterkant van de kadolabels blanco.

Gelegenheden

De kadokaartjes zijn verkrijgbaar voor diverse gelegenheden; met of zonder tekst. Denk aan een verjaardag, afscheid, beterschap, einde schooljaar, maar ook voor Sinterklaas en kerst is er genoeg te vinden. Er is altijd wel een moment om een geschreven kaartje te geven aan je zus, moeder, vriendin, collega of voor welke ontvanger dan ook.

Welke ga jij kiezen? 

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel