Hoe maak ik kadorollen?

Artikel 2 van 2

Alle kadorollen die ik bij de leverancier bestel, komen binnen op een rol van 100 of 200 meter. Hier maak ik met de hand en met behulp van mijn legro papiersnijder kleinere rollen van. Dit doe ik met liefde, maar kost soms nogal wat tijd. Om je een beter beeld te geven hoe ik dit doe, neem ik je in dit artikel mee in dit proces.

 

Als ik weer een voorraad kadorollen ga maken, dan verhuis ik eerst alles naar de eetkamertafel. Deze is namelijk 2 meter breed, waardoor ik alle ruimte heb om de kadorollen te gaan rollen. op de afbeelding hierboven kun je duidelijk zien welk formaat rollen ik binnen krijg. 

Welke middelen gebruik ik om 1 kadorol te maken:

  • een legro papierrolhouder 
  • schaar
  • bakkerstouw
  • meetlint
  • heel veel geduld

 

 

De legro papierrolhouders die ik gebruik heb ik tweedehands op de kop kunnen tikken op marktplaats. Nieuw zijn ze nogal aan de prijzige kant en dat had ik er voor nu niet voor over. Deze leukerd heb ik nu één jaar en ik ben er nog steeds erg tevreden over. Denk dat ik inmiddels al zo'n tientallen rollen hierop gemaakt hebt. Het was in het begin even zoeken naar de juiste manier, maar inmiddels gaat het allemaal vanzelf. 

 

 

 

Na een middag rollen heb ik zo 60 rollen van een lengte van 2 meter gerold. Voor de andere lengtes van 3 en 4 meter heb ik wat meer tijd nodig. Alle rollen bewaar ik in een opbergzak van house of products. Helaas zijn deze niet meer te koop. Het is altijd weer een feest om kadorollen te maken. Heb jij al een met liefde gemaakte kadorol besteld? Alle dessins vind je op de pagina kadopapier.

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Er worden in de periode van 17 - 21 juni geen bestellingen verzonden.