Inpakzakjes zijn kleine, platte zakjes die worden gebruikt om cadeautjes en andere producten mee in te pakken. Ze zijn gemaakt van papier en hebben een opening aan de bovenkant die kan worden gesloten met een sluitsticker of met een klem met daaraan een kadokaartje. Alle inpakzakjes zijn op een FSC manier geproduceerd. Dit betekent dat ze op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd en er zijn zelfs enkele zakjes die geproduceerd zijn van suikerbietenpulp.

Er zijn verschillende soorten inpakzakjes verkrijgbaar, in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Zo is er altijd wel een inpakzakje die past bij jouw gelegenheid en cadeau. Verder zijn inpakzakjes een snelle inpakker, waardoor je nooit genoeg zakjes op voorraad kunt hebben. Combineer de inpakzakjes met sluitstickers, kadolint en kadokaartjes en hierdoor maak je van deze snelle inpakker een persoonlijk cadeau. 

Waar kan je de verschillende maten inpakzakjes voor gebruiken?

Maat small (13 x 7 cm)

De kleine maat inpakzakjes zijn handig voor het inpakken van kleine cadautjes zoals sieraden. Ook is deze maat fijn om te gebruiken als je geld of een cadeaukaart kado wilt geven. Hiernaast zijn de zakjes ook te gebruiken als extraatje bij een swap of om een kadokaartje in te stoppen. 

Maat medium (19 x 12 cm)

Deze maat inpakzakjes in de maat medium worden gebruikt voor het versturen van post. Een ansichtkaart past hier namelijk perfect in. Ter bescherming voor het versturen kan je er nog een passend cellofaanzakje omheen doen. Hierdoor blijft het adres van de ontvanger zichtbaar. Verder worden deze zakjes uiteraard ook gebruikt voor het inpakken van platte cadeautjes en tijdens de feestdagen worden deze zakjes gebruikt als bestekzakje. Zoals een cadeaubon. Dit is gelijk een stuk leuker geven!

Maat large (25 x 17 cm)

Dit grotere maat inpakzakje wordt gebruikt voor het inpakken van grotere, platte cadeautjes. Denk aan een fles douchegel of kleertjes voor de pasgeboren baby. Ook kan je ervoor kiezen om er een A5 kaart in te versturen. Deze passen niet in de standaard maat envelop en dit verstuurt ook een stuk leuker dan de bijpassende envelop die je erbij krijgt.

Maat xl (34 x 25 cm)

Deze maat inpakzakjes zijn extra groot en daarom ook perfect om bijvoorbeeld tijdschriften mee in te pakken. Handig voor tijdens Sinterklaas of kerst, maar ook als je een vakantietas aan het klaarmaken bent. Door de afmeting passen hier ook verschillende kleine cadeautjes in. Plak de zakjes dicht met een sluitsticker of kies er juist voor om het zakje dicht te maken met behulp van kadolint en een bijpassend kadokaartje. 

Tips voor het kiezen van het juiste inpakzakje

  1. Kies een inpakzakje dat de grootte en het gewicht van het cadeautje wat je wilt inpakken aankan.
  2. Kies een inpakzakje waarbij je genoeg ruimte overhoudt om het zakje netjes dicht te kunnen maken. Lukt dit niet? Dan kan je er altijd nog een 3D zakje van maken. 
  3. Ga voor een mooi ontwerp en thema die past bij het cadeau.

Welk inpakzakje ga jij kiezen?

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Er worden in de periode van 17 - 21 juni geen bestellingen verzonden.