3 tips voor de intocht van Sinterklaas 2021

Artikel 1 van 2

Ook dit jaar is de landelijke intocht op zaterdag 13 november anders dan dat we de voorgaande jaren gewend zijn. Er wordt niet bekend gemaakt waar de landelijke intocht plaats vind en in sommige gevallen gaan de lokale intochten niet door. Uiteraard erg jammer, maar hoe kan je dan toch de gezelligheid van zo'n sinterklaas intocht in huis brengen? 

 

1. Haal een aftelkalender in huis

Tel samen met je kind(eren) af vanaf 13 november. De intocht van Sinterklaas en alles daar omheen kan wat onrust veroorzaken en door gebruik te maken van een aftelkalender worden de dagen rustig en gesctructureerder. Het wordt duidelijk wanneer de schoen gezet mag worden en hoeveel nachtjes slapen het nog is voor pakjesavond. 

 

2. Slinger welkom sint en piet

Hang een slinger aan de muur of op het raam om sint en piet welkom te heten. Met deze slinger rijden ze echt niet zomaar jouw huisje voorbij. De slinger is een eenvoudig DIY pakket en door het bakkerstouw door de kadokaarten te rijgen ontstaat er een toffe slinger. De kadokaarten zijn door middel van de stippellijn aan de achterkant te knippen naar jouw gewenste maat. Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien. Hang de slinger op met gebruik van plakband of washi tape. In deze video laat ik zien hoe je deze slinger maakt. 

 

 

3. Kleuren op inpakpapier

Dit mooie inpakpapier is erg leuk om je kind(eren) te laten kleuren! Er staat verschillende afbeeldingen op van cadeautjes, wortels, de staf van sinterklaas en nog zoveel meer. Door het kraft papier zijn de verschillende afbeeldingen makkelijk in te kleuren. Leg het kadopapier als een tafelloper op tafel, leg er verschillende kleuren potloden bij en kleuren maar! Ook is dit papier erg leuk om te oefenen met tellen als de kinderen al wat groter zijn. Mijn neefje (2,5 jaar) vond het erg leuk om voor 'klaas' te kleuren. Zoals je ziet ging hij enthousiast aan de slag. Het inpakpapier wat ik heb gebruikt vind je hier

Na aanleiding van deze 3 tips wens ik je een hele fijne, maar ook gezellige intocht toe! Ga je gebruik maken van mijn 3 tips? Dan zou ik het leuk vinden als je mij (@hugsofpaper.nl) op jouw social media :)

Kortingscode

Aangezien Sinterklaas en zijn pieten volgende week alweer aankomen in ons koude kikkerlandje bestel je dit weekend alle producten voor Sinterklaas met 10% korting. Gebruik hiervoor de code: sinterklaas. Deze code is geldig t/m 7 november 2021 23.59 uur.

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Er worden in de periode van 17 - 21 juni geen bestellingen verzonden.