Stevig inpakpapier om te gebruiken voor diverse doeleinden. Uiteraard kan je het papier gebruiken om er een cadeautje mee in te pakken, maar wist je dat er ook boeken mee kan kaften? Of er zelf een inpakzakje mee kunt maken? Daarnaast is al het inpakpapier dubbelzijdig, wat het extra leuk maakt om een randje terug te slaan. Daarnaast kan je het papier ook gebruiken als tafelloper of het papier inlijsten.

Verschillende maten inpakpapier

Het inpakpapier is verkrijgbaar in 30 en 50 cm. Het voordeel van het 30 cm papier is dat deze door de brievenbus past. De breedte van dit papier is erg handig om te gebruiken om een doosje parfum mee in te pakken, een notitieboek of klein speelgoed. Heb je een groter cadeau wat je wilt inpakken? Dan is het 50 cm papier perfect. Dit papier is breder en hierdoor pak je ook de grotere cadeaus prachtig in.

Duurzaam

Al het papier wat ik aanbied in de shop is op FSC wijze geproduceerd. Dit betekent dat tijdens het produceren rekening is gehouden met het milieu. Sindskort zijn ook sommige dessins inpakpapier geproduceerd op basis van suikerbietenpulp. Papier wat gemaakt is van suikerbietenpulp is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan verschillen in kleur en druk. Hierdoor kunnen de vezels in het papier lichtere en donkere puntjes laten zien. Een voorbeeld van papier wat gemaakt is suikerbietenpulp is birds cognac

Versiering

Ben je op zoek naar meer dan alleen een mooi papiertje voor om je cadeau? Combineer het dan met krullint, satijnlint of bakkerstouw. Hier kan je ook heel makkelijk een kadokaart of label aan het cadeau bevestigen. Ook kan je hiervoor een papierklem of een knijper gebruiken. En vergeet ook zeker het assortiment stickers niet. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder tekst. Dit geeft je cadeau net dat persoonlijke tintje. 

Inpaktips

Heb je meer cadeautjes om in te pakken? Kleinere cadeautjes zijn makkelijk in te pakken in een inpakzakje en lastige vormen pak je gemakkelijk in door een blokbodemzak te gebruiken. Alles is met elkaar te mixen en te matchen. 

 

 

© 2019 - 2024 hugs of paper | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel